|
Edição |
Título |
|
v. 16, n. 1 (2021): Janeiro - Abril |
Panorama da Produção Empírica Internacional de Inovação em Serviços Turísticos entre 2008 e 2020: Uma Revisão Sistemática da Literatura |
Resumo
PDF
|
Nathane Eva Santos Peixoto, Melcíades Marinho Pereira-Filho, Josivania Silva Farias |
|
v. 14, n. 3 (2019): Setembro - Dezembro |
Beauty is not Only Skin Deep: Food Ethics and Consequences to the Value Chain |
Resumo
PDF (English)
|
Vivian Lara Silva, Marcia Gabriela C. Kasemodel, Fausto Makishi, Roberta de Castro Souza Pião, Vinícius Machado dos Santos |
|
v. 2, n. 2 (2007) |
Offshoring of It and it-enabled services: how far does India benefit from Its outsourcing industry |
Resumo
PDF
|
Anindya Bhattacharya |
|
v. 13, n. 3 (2018): Setembro/Dezembro |
Product Innovation as a Competitive Advantage for Emerging Multinationals: The Case of the Judge Revolver in The USA |
Resumo
PDF (English)
|
Marcelo André Machado, André Volkman Azambuja |
|
v. 13, n. 1 (2018): Janeiro/Abril |
Internationalization and innovation: The case of a born global from Brazil |
Resumo
PDF (English)
|
Thaisa Carolina Zonta, Mohamed Amal |
|
v. 12, n. 3 (2017): Setembro/Dezembro |
Triple Helix influence on competitiveness factors: Comparison between wine clusters in Brazil and Chile |
Resumo
PDF (English)
|
Eduardo Armando, João Maurício Gama Boaventura, Emanuela Todeva, Cristina Espinheira Costa Pereira |
|
v. 10, n. 2 (2015): MAIO/AGOSTO |
Global sourcing of knowledge services and innovation: a literature review |
Resumo
PDF (English)
|
Yeda Swirski de Souza, Iuri Gavronski, Artur Jacobus |
|
v. 10, n. 1 (2015): JANEIRO/ABRIL |
O estudo de caso de internacionalização de P&D |
Resumo
PDF English / (English)
PDF Português
|
Dusan Schreiber |
|
v. 10, n. 1 (2015): JANEIRO/ABRIL |
Capacidade dinâmica de cooperação nas multinacionais Brasileiras e seus fatores gerenciais determinantes |
Resumo
PDF English / (English)
PDF Português
|
Priscila Rezende da Costa, Geciane Silveira Porto |
|
1 a 9 de 9 itens |
|